Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiSituat direct pe plaja din Marmaris, Hotelul Orsmaris Boutique oferă camere cu acces Wi-Fi gratuit și balcon privat. Acesta pune la dispoziție 2 piscine in aer liber inconjurate de o grădină cu flori și șezlonguri.

Camerele cu aer condiționat de la Orsmaris Boutique sunt decorate cu mobilier din lemn și ferestre din podea pană in tavan. Toate camerele au TV prin satelit, minibar și baie privată.

Proprietatea oferă un mic dejun continental. Restaurantul servește preparate din bucătăria turcească și internațională, oferind locuri de luat masa atat in interior cat și in exterior, precum și vedere panoramică la Marea Mediterană. Barul pune la dispoziție o mare varietate de băuturi, inclusiv cocktailuri tropicale.

Recepția cu program nonstop poate ajuta la organizarea de excursii cu barca, croaziere prin golf și excursii cu hidrobicicletele sau canoe. Pe plajă, oaspeții hotelului pot folosi gratuit șezlongurile și prosoapele de plajă.

Hotelul Orsmaris Boutique este la 4 km de Castelul Marmaris și de portul de agrement. Celebra stradă cu baruri este la o călătorie de doar 6 minute cu autobuzul.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

14 % Early Booking
Sea Star Hotel (Adults Only)

Sea Star Hotel (Adults Only)

Marmaris, Turcia

de la 803.5 /pers

17 % Early Booking
Ideal Prime Beach

Ideal Prime Beach

Marmaris, Turcia

de la 734.5 /pers

12 % Early Booking
Marti la Perla Only 13+

Marti la Perla Only 13+

Marmaris, Turcia

de la 952.5 /pers