Charter Hurghada - Sheraton Soma Bay Resort, cu plecare din Oradea

Nota 1 Vă rugăm să rețineți că Aqua Park din  Sheraton Soma Bay Resort va fi supus lucrărilor de intreținere anuală in perioada 09 decembrie - 22 decembrie 2022. Prin urmare, in această perioadă Aqua Park nu va funcționa. Piscinele obișnuite vor rămane disponibile pentru oaspeți.

Nota 2  Lucrarile de intretinere a aqua park-ului se prelungesc pana la 24.12.2022.

Nota 3.  Programul de renovare este programat să inceapă pe 01.12.2023 și va continua pană la incheiere pană la 31.07.2025. In toate fazele este de așteptat zgomot.

 

Pentru decembrie 2023:
Incepand cu 1 decembrie 2023, doar cateva camere vor fi in curs de renovare și vor fi complet izolate de toate camerele de oaspeți. Toate celelalte facilități vor funcționa pentru a permite oaspeților tăi să se bucure pe deplin de sărbătorile de Crăciun și Anul Nou.
 
In ceea ce privește zonele publice, data de incepere a renovării a fost reprogramată la 2 ianuarie 2024 pentru următoarele zone:
Restaurant tip bufet
Puntea piscinei
Lobby
Bar solar
 
In luna decembrie 2023, singurul proiect in derulare va fi renovarea a 75 de camere din cele 326 de camere disponibile. Este important de menționat că aceste 75 de camere sunt situate in partea din spate a proprietății și se așteaptă să aibă un impact minim asupra experienței generale a oaspeților.
 
In ceea ce privește zonele publice incepand din ianuarie, fiecare zonă are o alternativă satisfăcătoare.

Nota 4.
Renovarea camerelor: De la 1 iulie 2024, 142 de camere vor fi complet renovate, oferind oaspeților noștri o experiență reimprospătată și modernizată. (Vă rugăm să rețineți că in această etapă nu putem garanta că toți oaspeții vor fi cazați in camere renovate).
 
Centru de fitness: in prezent, centrul de fitness este in curs de renovare și este de așteptat să fie gata pană la jumătatea lunii iunie 2024. Suntem incantați să oferim oaspeților noștri o sală de fitness imbunătățită pentru a le imbunătăți șederea.
 
Inceputul renovării in alte zone: pe 1 iulie, lucrările de renovare vor incepe in mai multe zone, inclusiv 109 camere de oaspeți in aripile de vest și de est, zona de recepție, Solar și restaurantele principale. Ințelegem importanța acestor facilități pentru oaspeții noștri și vă asigurăm că alternative adecvate vor fi disponibile in perioada de renovare pentru a minimiza orice inconvenient. (Vă rugăm să consultați pagina 2 din scrisoarea anterioară, care prezintă alternative la aceste facilități)
 

 

 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Sheraton Soma Bay Resort, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta