Olympian Bay prezinta un complex hotelier si bungalouri, aproape de o plaja exceptionala cu nisip auriu, cu ape cristaline. Este intins peste gradini verzi luxuriante de sub Muntele Olimp. Hotelul este format din 124 de camere duble confortabile, 4 apartamente si 140 de bungalouri fiecare cu balcon sau terasa usor de accesat la gradina statiunii.
Amplasat idilic pe malul marii, care se intinde printr-un teritoriu frumos si luxuriant, oferind o plaja de nisip, restaurante, baruri, piscina, servicii de conferinte, animatie, un club pentru copii, sport si multe altele, Olympian Bay Resort este experienta pe care ati asteptat-o. a trai. 
Aceas resort este all inclusive - Pensiune completa cu mic dejun, pranz si cina in restaurantul principal cu bufete bogate cu preparate din bucataria mediteraneana si internationala si nopti tematice minime saptamanale (de exemplu, noapte greceasca sau italiana). Meniuri pentru vegetariani, diabetici si alte meniuri speciale la cerere. De la Wipe Out in aer liber la trambulina, Olympian Bay are o gama larga de zone de joaca in aer liber si activitati de aventura situate in incinta hotelului nostru. In colaborare cu Ta aidonakia*, oferim momente nesfarsite de fericire si distractie fara griji.

vezi mai multe

Autocar Charter Leptokarya Tur 2024 Bucuresti - Leptokaria; Autocar Charter Leptokarya Retur 2024 Leptokaria - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Targu Mures catre Olympian Bay, Riviera Olimpului, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta